Ananászos csirkeragu
2010.09.19. 21:29
Régi blog 3.
Recept:
- 1 csirkemell
- 1/2 doboz konzerv ananász
- curry
- kurkuma
- őrölt chili
- só, bors
- 1,5 dl tejszín
- 1 tk liszt
- rizs
Az ananászt kis kockákra vágjuk (én apróbbra vágom, mint a csirkemellet), egy tálba tesszük és löttyintünk rá egy kis levet a konzervből, ez lesz a ragu szaftja. A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, kevés chilit teszünk rá (2 kk), a színe miatt kevés kurkumát (1 kk) és jó sok curryt (2 tk). Felforrósított olívaolajban megpirítjuk a csirkemellet, majd rádobjuk az ananászkockákat és pár percig forraljuk. Megszórjuk liszttel, majd felöntjük a tejszínnel és jól kiforraljuk. Rizzsel tálaljuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.